Özel imalat küçük ve büyük numara ayakkabı imalatı yapan firmalar

Kişiye özel imalat ayakkabı ve botlar



Kişiye özel imalat ayakkabı ve botlar birçok mağaza ve ayakkabı üreticileri tarafından yapılmakta özellikle standartların üstünde ve altında ayak numaralarına sahip olan insanlara hizmet vermektedirler.
Özel imalat yapan ayakkabı firmalarına gelen talepler doğrultusunda üretimler gerçekleştirilmekte ve müşteri memnuniyeti odaklı satışlar yapılmaktadır.  Eskiye nazaran bu tarz taleplerin çoğalması ve üretimlerin daha çok ve sık yapılması açısından birçok firma 37 numara ve 52 numara arasında tüm numaralarda fiyat farkı olmaksızın müşterilere hizmet verilmektedir. Fiyat farkının olmaması ve ekstradan fazla para ödenmemesi özel imalata olan talebinde artmasına olanak tanımaktadır.


Kişiye özel imalat ayakkabı ve botlar kış mevsiminde daha çok rağbet görmekte, hem ayak sağlığını düşünenler açısından hem de soğuk ve yağmurda sıkıntı çekmemek açısından tercih edilmektedir. Kışın ayakları korumak hastalıklara alınacak önlemlerin başında gelen bir korunma yöntemidir. Ayakkabının önemi burada daha çok öne çıkan bir faktördür. Kışın giyilen ayakkabının ya da botların içinin muflonlu olması, sıcak tutması, ayağı terletmemesi ve sıkmaması önemlidir. Gerçek deri kullanımı da özellikle ayak sorunu olanların baş tercihi olmalıdır.



No comments:

Post a Comment